Perfekt sotade ögon!


Ja så här ska det se ut! perfekt sotade ögon på Mischa Barton. varför varför blir det aldrig så när man själv försöker?! Någon som har tips?

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Jag har en bra video som jag hittade på youtube på sotade ögon.Ska kolla sen om jag hittar länken den bland alla mina 100 bokmärken!Urban decay primer är bästa basen,sen kör jag svart kajal och gör sträcket uppåt utåt så det blir lite cateye,mörkt bruna ögonskuggor använder jag i två olika nyanser och så har en pensel jag suddar ut konturerna på ögonskuggan med.Sen underst kan man använda ögonskugga istället för eyliner och sen innerst på fransraden eyeliner.Hmm jag förklarar väl nte så bra kanske.Bäst och hitta videon 🙂

  2. Tusen tack för att du tog dig tid att skriva en super bra beskrivning. Om du hittar videon skulle det vara riktigt, riktigt kul!! Kramisar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *