Stylistjobb nr 2!
1 & 2. Här skulle jag sätta ihop en look med hattar från modisten p.selling och bikinis från Eva-Nette. Jag valde en marin stil med den här supersöta hatten och randiga halsbandet tillsammans med en vit klassisk bikini. Jag älskar den svartvita bilden!
3. Här skulle jag sätta ihop smycken från crossing arrows med en bikini från Eva-Nette och få looken att funka för reklambilder för båda dessa märken vilket inte var det lättaste. Jag tyckte att det antracitgråa blev en läcker kontrast till det rosa. Jag hade valt ett par andra skor till looken,  men de här skorna var vi tvugna att använda då vi hade en skosponsor som bestämt vilka skor vi skulle få. Jag hade valt mycket coolare högre skor, men det blev fint med dessa också tycker jag . 
4. Guldbikinin var redan utvald och jag adderade min egen långa vintage Chanel halskedja och guldkilklackar samt sprayade hela håret med saltvatten för att få härligt ruffsigt beachhair. Här fanns bilder som jag tyckte var finare, där hon låg ned i sanden och såg ut som en sjöjungfru, men Eva-Nette ville ha denna då de andra var lite väl sexiga.
5-7 Här var det hattar från p.selling och smycken från crossing arrows som skulle synas och jag skulle själv skaffa fram kläder som funkade med dem. För den första looken inspirerades jag av Alexander McQueens höstkollektion och för den andra av Ralph Laurens vårkollektion.
 Inspiration från catwalken till 2 av lookerna.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Ha! Eva-nette på Engelbrektsgatan är min favoritunderklädesaffär. Näst efter Bravissimo då, men den finns ju inte i Sverige. Då blir det extra roligt tycker jag att du gjort så fina stylingar till dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *