Tävlings tips!

Veckorevyn har en rolig tävling där man kan vinna en päronklocka från Marc Jacobs. Täva och skriv en motivering i din blogg till varför just du ska vinna klockan. Tyckte det var lite passande eftersom tiden går så sjukt långsamt nu när jag är inne i den här smärtattacken. Det skulle vara rätt roligt med just ett päron eftersom det är enda frukten jag får äta, min familj skulle skratta. Har haft min klocka på lagning 3 gånger nu och de har inte kunnat fixa den så är i stort behov av en ny klocka! Jag har aldrig skrivit en motivering till en tävling någonsin förut tror jag så det är inte så stor chans men. Hoppas kan man alltid! : )

Motiviering: Hemska smärtor jag har av min obotliga sjukdom varje dag, tiden går så långsamt då, så va roligt det skulle vara att en päronklocka få, päron är också den enda frukt jag får äta, så vad skulle passa bättre än ett päron som tiden kan mäta! : )

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. B: Åh va du är gullig, det borde du med! Jag är sällan med i tävlingar men den här kändes så roligt pga att det var ett päron och att jag hela tiden frågar alla vad klockan är, hemskt irriterande tycker min familj, he,he.

  2. Åh, jag läste om din sjukdom. Jag hade urinvägsinfektion en gång i typ en vecka och tyckte att det var skitjobbigt, jag kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara för dig 🙁 Jag tror och hoppas att du vinner med din motivering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *