Veckans Fashionistas!

Diane Kruger

Här kommer efter önskemål en tillbakablick på vilka som var veckans fashionistas när jag var bortrest! : )

1. Diane Kruger i Valentino. Diane Kruger var en gudinna i en ljust rosa klänning draperad till perfektion från Valentino. Hon bar den på en visning av en dokumentär om den legendariska designern under Venedigs filmfestival.

2. Charlize Theron i Versace. Charlize var supersnygg i en lysande fuchsiafärgad klänning från Versace resort collection och kombinerade läckert med svarta sandaletter. Charlize promotade sin nya film The Burning Pain på Venedigs film festival.

3. Natalia Vodianova i Valentino. Topmodellen var vacker som en älva i den här långa svepande vita klänningen från Valentino. Hon bar den på visningen av Valentino: The Last Emperor under Venedigs film festival.

4. Claudia Schiffer i Alberta Ferretti. Gudinnetrenden är het och här syns även Claudia Schiffer i en vackert draperad klänning från Alberta Ferretti. Hon bar den på premiären av Brad Pitt och George Clooneys film, Burn After Reading, på Venedigs film festival. Hon kombinerade med ett vackert armband från WatchCouture designat av Ferretti och Chopard fö välgörenhet.

5. Eva Mendes. Eva strålade på en fest för sköhet i Melbourne, Australien i en axelbandslös svepande maxiklänning. Den genomskinliga/transparenta trenden är hetare än någonsin och Eva bär upp den med bravour.

6. Leighton Meester i Yves Saint Laurent. Andra säsongen av Gossip Girls har börjat sändas i USA och för att fira det bjöds det på en glittrande premiärfest. Meester som spelar Blair Waldorf var strålande vacker och elegant i en hallonfärgad satinklänning från legendariska Yves Saint Laurent.

7. Charlize Theron i Prada. Charlize är en av de lyckliga som lyckats får tag på Pradas mycket eftertraktade spetskreationer från höstkollektionen. Hon bar Prada från topp till tå med ett par lysande blå sandaletter på Tokyo premieren av Hancock.

8. Alexa Chung i Acne. Alexa Chung visade upp ännu en snygg festivaloutift på Carling Festival i Leeds. En supercool kombination av jeansshorts från Acne, stövlar med bara ben, en sammets fedora och den läckra leopardmönstrade chiffongscarfen från Louis Vuitton som synts på en rad kändisar.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *