Dagens Outfit!

Hello citycatbabes! Idag har vi tagit en lång promenad i vintersolen. Vi gick också och rea-fyndade lite. Min sambo köpte en supersnygg kostym på MQ på 70% rea och jag köpte ett par nya ullstrumpbyxor från Falke, eftersom jag hade ett presentkot på NK. Mina Falke strumpbyxor som jag har på mig idag har jag lagat och lagat och de är verkligen helt utslitna, he,he, så det ska bli så härligt med ett par nya. Nu ska jag hem till min lillebror och äta middag i hans nya lägenhet, ska bli mysigt. Citycatkisses!

Randig klänning -HM
Strumpbyxor -Falke
Overkneestrumpor -HM
Overkneeboots -LaRedoute
Skinnväska -Mulberry
Pälsmössa -Gina Tricot
Armband -Miu Miu, CCSkye, Tokyo Jane

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Snyggt 🙂 Har du testat Falke 40 den?Dom är jättebra och sköna.Men de med ull i är det man måste ha nu.Bra att du kpte nya :)Har hört det ska bli kallare igen nu.Kramar

  2. Att ha det gott: Tack, det samma!! Ja Falke strumpbyxorna är verklgien värda varenda krona!:)

    B: Tack!:)Ja fy det verkar ju som om det ska komma värsta snöovädret också och vara många minusgrader, blää, vill ha vår NU, hehe. Nej jag har bara testat den här varianten, men 40 den låter som något jag gärna skulle vilja pröva, jag köper ju hela tiden nya svarta vanliga strumpbyxor på HM och Lindex och alla bara går sönder vid första användningstillfället. Är de här lite stabilare och av bättre kvalietet tror du? Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *