Dagens Outfit!


Hello Citycatbabes!
Hoppas ni har en bra dag! Jag har jobbat,varit hos smärtpsykologen och sedan smet jag förbi Gina Tricot på vägen hem. Plockade upp ett par svarta byxor med lackinlägg på siodorna, ska visa dem snart! Mycket härliga färger och fina vår och sommarkläder. Gick även till Beyond Retro för att kolla in utbudet närmare, väldigt smutsiga och trasiga och skrynkliga plagg får jag säga och DYRT! Gina Tricot är ju betydligt billigare. Men man kan nog verkligen hitta speciella plagg där som man blir helt ensam om och det är ju kul! Kanske var det väldigt utplockat efter helgen också man vet ju inte, får ge det en chans till. Citycatkisses!!!
Grå kashmirkofta -Zara
Grått linne -Twenty8Twelve
Jeans -Never Denim
Gråa stövlar -Björn Borg
Hårband med rosett -HM
Armband -köpta under resor på Santorini och Kefalonia

Ha, ha vad gör jag???, räknar jag, rockar jag, spelar jag luftpiano, mäter jag avståndet? Inte alla kort man tar bli bra direkt,he,he. Rubriken skulle kunna vara: En blondin försöker räkna till fem. ; )

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Snyggt!Gillar jeansen dom är riktigt coola :)Cool pose med ;)DItt hår är så snyggt jämt,hur lockar du det?eller är det självfall.Kram

  2. B: Tack, va kul att du gillar jeansen, de är väldigt annorlunda så ibland undrar jag om det bara är jag som tycker om dem,så som sagt kul att du gilalr dem också. Tack för komplimangen, jag har köpt värmespolar från Babyliss pro hos Eleven.se som ajg låter håret torka på. Jag har självlockigt hår så det formar sig väldigt lätt efter spolarna och det håller länge. Du hittar dem här: http://www.eleven.se/babyliss-pro-ceramiska-722.html

    dyra men de är superbra!

    Att ha det gott: Åh tack, du är så go! Kramar!

    Evis: Jag såg inga i måndags, men i lördags hade de en helt fantastisk underkjol i typ hundra lager chiffong, helt underbar, funderade på att köpa men hittade ingen prislapp, så det fick vara. Bästa är nog att fråga när/om de får in samma som dem du sett i Stockholm. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *