Dagens Outfit!


 Hello citycatbabes! Idag är det snö och minsugrader i Göteborg. Har varit minusgrader väldigt länge nu, åh va jag längtar till våren! Är så jädrans trött på långkalsonger,  20 lager kläder och elektrisk hår. Jag vill kunna gå i mina fina skinnjackor istället för i fulaste dunkappan. Idag har jag varit hos Passmyndigheten och fixat nytt pass och legetimation. Fastän man skriver sin namnteckning hela tiden, så lyckas jag alltid bli helt darrig när jag ska göra det när man vet att man måste skriva likadant sedan i 10 år, så det blev typ världens fulaste namnteckning( då matchar den i alla fall kortet, ha,ha) och inte alls så som jag brukar skriva, ha,ha så skumt. Nu ska jag iväg och köpa present till min pappa som hälsar på i helgen. Kram och citycatkisses!!!
Leopardhalsduk -Cubus
Stickad kofta –Zara
Grön tunika –Mango
Svarta jeans –HPK Jeans
Uggs –Din Sko
Armband -HM och Tiffanys & Co NY

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *