Dagens Outfit!


Rocking Gossip Girl!
Hello Citycatbabes! Idag kör jag på gossipgirl stilen med min nya preppy skolunifroms inspirerade cardigan och nya hårbandet med rosett men rockar till det lite med skinnbxorna från Vila som jag inte kunde låta bli att köpa. Skinnbyxorna som är i konstskinn sitter mycket bättre än min riktiga skinnbyxor och de har bra fickor och fina sömmar. Koftan köpte jag på Gina Tricot för 49 kr och jag tänkte att den kommer att bli perfekt att ha under min röda skinnjacka i vår. Citycatkisses!
Röd caridgan -ny från Gina Tricot
Svart linne -Björn Borg
Skinnbyxor -Vila
Ankelboots -Wedins
Skinnarmband-köptpå Santorini
Hårband med rosett -nytt från HM

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Du klär verkligen i rött väldigt snyggt ihop med svart och speciellt svart skinnbyxor. Kul med fynd, 49 kr det hittar man ingen lunch för idag. Ha en härlig kväll:)

 2. Så snygga och coola brallor.Passar perfekt på dog!Snyggt med rött till med.Jag funderade för några dagar sedan och köpa mig ett par och jag tror jag kanske slår till på dom?! 🙂 Kram

 3. Camilla: Va kul att du gillde fyndet, ja det var exat så jag tänkte, inte ens en lunch då känns det superbilligt. Tack va glad jag blir för jag att du tycker det för jag älskar rött. Kram

  B: Åh tack, va roligt att du tyckte det, jag blev själv väldigt nöjd med dem och tycker absolut att du ska slå till. det enda är att de luktar väldigt starkt kemiskt, jag tvättade dem med en gång för jag kunde ine ha dem på mig, det blev lite bättre men inte helt bra, men jag hoppas att det försvinner helt så småningom, men de är så snygga att jag kan stå ut med den lite skumma lukten, bara ingen kommer för nära, ha,ha,. Kram!

 4. Vad snyggt du kombinerade byxorna med resterande plagg! Du har verkligen ett öga för sådant därför brukar jag kika in här när jag behöver inspiration.

  Är det okej för dig om jag lånar lite bilder från din blogg och tipsar och länkar till dig och din blogg på min?

  Du kan se upplägget på min blogg 🙂

  /Rohan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *