Den perfekta maxiklänningen -men….


…den finns bara i svart.
Precis så här vill jag att den maxiklänning som jag drömmer om att bära på kvällarna i sommar ska se ut, men jag hade gäran velat att den var i en annan färg, röd eller fuchisa, lila, kornblå. Vad tycker ni?
Kan man ha svart långklänning på sommaren?

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Jag tycker att svart är som snyggast mot en solbränd hud med massor av armband som på bilden. Jag tror dock att jag skulle välja att bära en svart långklänning på kvällen och ljusare under dagen. Ha en härlig dag. Kram

  2. Camilla: Tack för ditt råd, då slår jag nog till på klänningen när jag har råd, för jag har tänkt att använda den mest på kvällarna i sommar. Hoppas du har haft en bra dag! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *