Kate Moss om sin nya figur! -I’m a woman now!Nej Kate är inte gravid
som ryktet så envist har sagt de senaste månaderna, utan hon har plötsligt fått lite mer kurvor enligt henne själv, perfekt inför lanseringen av hennes underklädeslinje för Topshop. Visst syns det att hon har lite mer kurvor men det är inte så stor skillnad att man skulle tro att hon är gravid tycker jag. I nya nummret av New York Magazine poserar Kate i plagg från senaste Topshop kollektionen och visar upp sina "nya" kurvor. I intervjun säger hon bla annat det här:

K: I’ve got a clear idea of what I want for lingerie. I’ve just started wearing bras. It’s a miracle. Not today, but I have been. Great timing for my lingerie collection. I’ve just grown breasts.

P: Have you? I noticed.

K: I am a woman now! It’s true. No, honestly, I’ve never worn a bra in my life. Ever! It’s so awful, even my friends are phoning me up and saying "Are you pregnant?" And I’m like, "No! I just put on a couple of pounds, and they went in the right place." Isn’t that weird? And how perfect for lingerie.

Jag har alltid gillat Kate och tycker hon är lika vacker både med och utan kurvor. Men uttrycket I’m a woman now känns lite fånigt, kvinnlighet sitter inte i ett par större bröst, kvinnlighet är något som man inte kan ta på och som är svårt att fånga i ord. Frågan jag ställer mig här är om hon medvetet har gått upp i lite i vikt för att kunna sälja underklädeskollektionen bättre, är hon en så slipad affärskvinna måntro? Det återstå att se om hon går ned i vikt igen efter att kollektonen är såld. Jag hoppas att hon är så glad som hon säger över viktökningen, det kan ju sända ett bra budskap i en tid där många unga tjejer mår dåligt över sin kropp. Men samtidigt kan det vara sårande för unga tjejer som inte känner att de är kurviga nog att kallas "kvinnliga". Det är ett svårt dilemma det där med vikt, det viktigaste enligt mig är att komma ihåg är att det som är normalt är att alla är olika och att man ska hylla sin kropp, ta hand om den och tänka på att det viktigaste är att den är frisk. Om jag kunde få tillbaka en frisk kropp skulle jag göra allt för att ta hand om den på bästa möjliga sätt. Natruligt smal eller naturligt kurivg spelar ingen roll –det viktiga är att kroppen är just naturlig tycker jag, att man inte försöker tvinga sin kropp att bli något den inte kan bli, oavsett om det gäller att gå  upp i vikt, gå ned i vikt eller operera sig. Naturlighet varar längst tror jag! Sätt hälsan i första hand!

Kate Moss i vårens Versace reklam och Kate Moss i senaste numret av NYMagazine)

Du kanske också tycker om

16 kommentarer

  1. hej. Jag håller helt med dig kvinnlighet är en känsla som är svår att ta på , kvinnlighet är inte bara kurvor jag tror mer att det handlar om att vara nöjd med sin kropp och vara stolt över att vara kvinna. Men visst ser hon bättre ut nu och riktigt snygga jackor hoppas de dyker upp i hennes vårkollektion. Kram på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *