Siwy jeans nya kändisfavoriten?Nu finns de hos Asos!
Både Kate Moss och Christina Aguilera har synts i de snygga jeansen från Siwy tillsammans med en hel drös andra kändisar. De verkar ha väldigt snygg placerade fickor och fin passform. Gillar den korta varianten somm slutar vid ankeln extra mycket, men båda är vrålsnygga! Lite drygt 2000kr får den som har råd betala för dess trendgodbitar.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Petra: Ja den frågan ställde jag mig själv, men det är 2 % lycra vilket brukar innebära att de är väldigt stretchiga och formar sig bra efter kroppen, ett måste för mig.

    Att ha det gott: Ja det är verkligen det absolut svåraste plagget. Jag är rätt dålig på att hitta jeans själv, men mina bästa tipps är att ta med sig en fickspegel när man prövar jeans så att man kan se hur de sitter där bak om det inte finns tillräckligt med speglar, att alltid pröva att sätta sig ned i provrummet med jeansen på, att inte bry sig om viket märke det är utan bara gå på det märke som sitter bäst. Att köpa dem en aning trånga eftersom nästan alla jeans töjer sig. Fickor som är placerade långt ned på baken ned mot låren gör ofta att man får en icke smickrande hängrumpa. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *