Dagens….

…..fast igår. Igår kände jag att jag mådde ganska ok så jag gick in till stan för att köpa lite grejer på Apoteket, kolla in Never Denim kollektionen och fika med en kompis för första gången på ett halvår. Jag vågar ju aldrig bestämma med någon för jag vet aldrig när de extra starka smärt attackerna kommer. Så klart blev jag hur dålig som helst bara efter en halvtimmas fikande och fick typ krypa hem, suck, så idag har det varit sängläge med värmedyna som gäller i ett dåsigt moln av smärtstillande. Men det var kul så länge det varade. Så här såg jag i alla fall ut igår och vet ni vad? Innan smärtan slog till så hann jag shoppa någt på Bik Bok, gissa vad? : ) Frågan är ju varför jag shoppar så mycket när jag lever 80% av mitt liv i mysdress och pyjamas? Men det är väl en slags verklighetsflykt, med kläderna jag shoppar finns det alltid en dröm att när jag har dem på mig så kommer jag just då inte ha ont alls och ha jätte kul. Hmmm dags att ringa psykologen, ha,ha.
 Militärinspirerad jacka från HM, halsband med äpple från Kenneth Jay Lane, blå topp från Topshop och nä jag vet inte varför ja håller ett rosa hårband som något slag knogjärn ha,ha.

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Du är så vacker så 🙂 Synd att du inte får visa upp det så mycketpga av smärtan :/ Jätte fina kläder!Kramar

  2. B: Tack, du är ju bara världens goaste och vackraste tjej, jag är så glad att det finns människor som du som har så mycket fina kommentarer och god energi över att sprida till sina medmänniskor, jag tycker det är så viktigt att vi tjejer peppar varandra istället för att trycka ner varanda varandra och du verkar tänka likadant, du är min soulsister, he he. Hoppas att du har haft en bra dag! Kram!

  3. Tack så jättemycket,det värmde :)Tycker alltid du ser ut som en ängel 🙂 Tack för en bra blogg!Nu har jag fått min dator så nu kan jag vara mer updaterad på nätet :)Ha en fin kväll!Kramar

  4. B: Tack själv, för att du tittar in här och kommenterar och gör bloggen levande, va kul att du har fått en dator, jag håller precis på att försöka skaffa mig en egen också. Ha en fin kväll du med, nu blir det repriser av Gossip Girl för mig som jag itne har sett, kram!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *