Dagens Outfit!

 Igår blev jag bjuden på en härlig middag av min sambo på nya restauranten Texas Longhorn i Göteborg. Jätte god mat, litet och intimt med bra service det var mysigt. Detta hade jag på mig. Hoppas att ni hade en trevlig lördag och att ni får en skön söndag, citycatkisses!!♥

Denimklänning -Diesel
Svart klänning under -American Apparel
Strumpbyxor -Falke
Gråa stövlar -Björn Borg
Långt halsband -Dior
Armband -Dyberg Kern

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Lät gott med maten 🙂 Riktigt snygg klänning!Jag funderade på att köpa något liknadne men hittar ingen….vad tror du om denna jacka och stävlarna?Vet inte om det är modernt eller inte men jag gillade båda så jag slog till!Visste du föresten att man tjänar på att köpa i Brittiska pund istället för SEK?Jag läste det på en sida igår och då blev det 200kr mindre än om jag skulel köpt i SEK som jag alltid gjort annars.Ett litet tips!http://www.asos.com/French-Connection/French-Connection-Wool-Mix-Biker-Jacket/Prod/pgeproduct.aspx?iid=362761&clr=Black&SearchQuery=biker+jacket&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=_None

    http://www.asos.com//Asos/Asos-Leather-Suede-Knee-High-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=332917

  2. B: Wow, vilka kap, så snygga båda två!!! Blev lite extra kär i ulljackan från French Connection, hot, hot,hot. Hade jag haft råd hade jag köpt den jag med. Och stölarna var hur snygga som helst. Oj vilket bra tips, men va konstigt att det är så, det borde ju kosta mer, med tanke på att det brittiska pundet står högre än svenska kronan? 200 kronor är ju en enorm summa att tjäna på att byta valuta, jag ska garanterat testa med brittiska pund nästa gång jag shoppar på Asos, vilket jag inte får göra, men jag vet att jag kommer att göra i alla fall, he,he. Hoppas du blir nöjd med dina köp, du kommer att vara super snygg i dem!! (så snygg att du kanske måste starta en modeblogg he,he ;)Kram

    Jessica: Åh tusen tack, va gullig du är! 🙂

    Att ha det gott: Tack, önskar dig det samma!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *