Dagens Outfit!

Hello Citycatdarlings. Hoppas att ni mår bra idag. Jag är så glad att jag kunde gå ut på middagen igår, även om jag inte alls mådde så bra som jag hade önskat. Det var verkligen en upplevelse att gå till 1252 på Linnegatan. Jag har nog aldrig ätit en dyrare middag, men det var fantastisk gott och servicen var strålande. Rekommenderas varmt om ni vill lyxa till det någon gång eller fira något speciellt. Vi fick först en fördrink och till det ett hembakat tunt knäckebröd med timjan, gåsleverpate, färska ärtskott och äpple pure, sedan fick man 3 sorters hembakade bröd, vispat smör, flingsalt och olivolja, efter det blev det kalixrom, med smörstekt toast och rostad lökkräm smaksatt med kummin och en del andra tillbehör, till huvudrätt blev det hängmörad oxfile med friterade grönsaker, och potatispure smaksatt med parmesan och en god sås och slutligen till efterätt blev det en helt gudomlig creme brulé med mangosorbet. Min sambo tog ett vinpaket till med speciellt utvalda viner till varje rätt som var fantastiskt. Jag får ju inte dricka vin så jag kunde inte ta det och jag fick byta ut en del grejer på menyn, men de var hur hjälpsamma som helst med det, vilket är väldigt ovanligt. Jag fick tex vitchokladsorbet istället för mangon och de gjorde en annan sås till mig med sånt som jag tålde, ja det var verkligen super bra service. Det är ju så mycket som jag inte får äta pga av min sjukdom och det brukar nästan alltid vara problem att äta ute, men här blev de inte alls sura, skönt. Inredningen var väldigt lugn och stilren, med superbekväma stolar och mysigt ljus. Idag har jag varit en sväng på stan och hjälpt lillebrorsan shoppa kläder och nu blir det myskväll hemma. Önskar er en riktigt trevlig lördagskväll, citycatkisses.

Tröjklänning -HM
Denimleggins -Bik Bok
Mockastövlar -LaRedoute
Armband -Tokyo Jane, Miu Miu

Today I’m wearing jumper from HM, jeggings from Bik Bok, suede overkneeboots from LaRedoute and braelets from Tokyo Jane and Miu Miu.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *