Dagens Outfit!

 Hello Citycat darlings! Idag har jag varit på släktkalas,min mormor fyller 83 år idag, men det var lite ledsamt, hon kommer inte ihåg vilka vi är och mår inte så bra, fast det var roligt att träffa släktingar som bor långt bort och som jag inte har träffat på många år. Själv hade jag så ont att jag inte visst vart jag skulle ta vägen och då kan det vara jobbigt att träffa mycket folk, men jag är ju på benen i alla fall och lyckades sno i hop en outfit och lite makeup. Jag klädde mig väldigt varmt för att vi skulle vara i en lokal och jag visste inte om det skulle vara kallt där. Jag är glad att jag hann fixa håret igår, så att jag inte såg så sjuk ut som jag känner mig, tacka gud för makeup och hårprodukter säger jag, he, he vad skulle man göra utan? Jag skulle gå omkring och se ungefär lika färgglad ut om ett plankton, he,he. Hoppas att ni har en riktigt trevlig lördag min kära fashionistas! Citycatkisses!
Svart stickad klänning från Mango, brunt sidenband från Åhlens, svart skjortklänning från Gina Tricot över den andra klänningen, halsband från Snö, strumpbyxor från Falke, skinnväska från Mulberry och mockastövlar från Esprit.
 
Today I’m wearing: Dress from Mango, belt from Åhlens, shirtdress from Gina Tricot, necklace from Snö, tights from Falke, leatherbag from Mulberry and boots from Esprit.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Att ha det gott: Tack! Kram! 🙂

    B: Åh tack snälla söta du, jag älskar änglar så det var en fin komplimang. Hoppas du har haft en bra helg. Kramar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *