Dagens REA-köp!


Den här underbara ullkappan köpte jag på REA-n på Zara. Den är i den finaste ull jag har hittat på länge och i en klassisk modell och varm och go så jag hoppas att jag kan ha den i många år framöver. Den hade kostat närmare 2000 kr men med 40% och mitt presentkort så behövde jag inte betala mycket. Efter att jag hade hittat den gick jag till fler butiker för att jämföra vad de hade för kappor. Hos Benetton, som brukar ha väldigt fin ull, var ullen noppig och ruggig så jag sprang tillbaka och köpte den, he,he eftersom det bara fanns en kvar. Jag är verkligen superglad över den här kappan och tror att jag kommer att trivas i den. Jag följde mina egna REA-tips och satsade på ett klassiskt plagg i ett fint material som jag inte skulle haft råd med till fullpris.

I bought this amazing wool coat on sale at Zara. I love the classic look and shape of the coat and I hope I can wear it for many years to come.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Att ha det gott: Tack va roligt att du tykter det är ett bra fynd, jag jag är glad att jag fick presentkortet så att jag hade råd. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *