Fler plagg till auktion!


Nu har jag lagt till ett superfint transparent linne till mina auktionerTradera och fler plagg ska det bli inom de närmsta dagarna. Jag skulle bära linnet så som Ebba von sydow på Elle-galan, så himla fint, om det inte vore för litet, snyft.  Jag har även lagt upp helt oanvända kostymbyxor från Filippa K, en rockig topp med spets. och en rockig sammetskavaj. På mina övriga auktioner är det bara några timmar kvar! Kul att kläderna kommer till användning!

Du kanske också tycker om

17 kommentarer

  1. Hejsan! Fina grejer men bara så du vet har stora stygga posten höjt portotaxorna så skinnjackan kostar tex 84 att skicka. Inte så jättestor skillnad men bara så du vet 🙂

  2. Tack, va snällt att du berättar det, det hade jag ingen aning om, va typiskt. Jag får kolla upp Posttaxorna bättre inför nästa auktion. Kram Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *