Inköpslista (önskelista)!

 •  
 • Marinblå och vit tvärrandig tröja/topp√
 • Rutig skjorta
 • Maxiklänning i fin sommarfärg/mönster
 • Svart hatt
 • Ljusa jeans, helst lappade och blekta.√
 • Vit skjortklänning
 • Skor eller ankelboots med fransar√
 • Svart eller grått linne i lös modell√

Jag har redan en mental inköpslista för våren och sommaren 2009 så jag tänkte dela med mig av den här på bloggen. Den är i och för sig mer av en önskelista eftersom jag säkerligen inte kommer att ha råd att köpa allt det här. I år blir det mycket budget fynd, rea och jag ska även kolla second hand. Den rutiga skjortan är i alla fall redan avklarad. Jag vet inte om maxiklänningar kommer att vara trendigt överhuvudtaget i sommar, men jag har en vision av en lång böljande maxiklänning, som den här, så jag tänker ha maxiklänning i sommar oavsett om det är ute eller inne. (om jag hittar någon då) Jag såg Lauren Conrad i en sån sjukt snygg svart hatt liknande denna och för några veckor sedan så en sån har jag också siktat in mig på. Skor med fransar vill jag också ha, som dessa eller de här eller de här eller kanske bara ett par sandaler med fransar, vi får se vad jag hittar. En vit skjortklänning är inte heller något som står på trendhimlen just nu, men jag har fantiserat ihop hur snyggt det skulle vara till med vit skjortklänning till brunbrända ben, pilotbågar och min sommar väska. Om jag hade råd skulle köpa den här ljusblåa skjortklänningen också från Paul and Joe Sister. En randig tröja som den här ovan pasar till allt under sommaren och är en klassiker och ett par slitna lappade jeans är jag väldigt sugen på efter att ha sett Balmains vårvisning. Ett grått eller svart baslinne i lös modell behövs i min basgarderob.

Har ni något som ni letar efter redan inför våren?

For spring and summer I’ looking to buy a striped top like the one above, a maxi dress in a great colour, a white shirt dress, black hat, bleached and patched jeans a la Balmain, a grey or black tank top and fringed shoes.  A plaid shirt was also on the list but I already found one on sale, yey. : )

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

 1. Rolig lista.

  Jag önskar mig ett par beige minnetonka som jag ska använda till ljusa trasiga jeans eller jeansshorts. Jag vill även ha en härlig fransväska i mocka, stora örhängen, höga klackar och en snygg uniformsjacka och framförallt en härlig sommarbränna och ett blekt beachhår.Ha en härlig dag 🙂

 2. Att ha det gott: Tak det samma, va roligt med lite feedback, för ibland är det svårt att veta vad som är roligt att läsa och inte, stor kram!

  Camilla: Tack för att du skrev din lista också, det var ritkigt kul att läsa, ett par beige minetonkas är nog det jag behöver också, eller kanske gråa, jag vill ha några som man kan ha både med jens och till bara ben. Tipsa mig gärna om du hittar några! Jag vill ha hela dina lista också, he,he. En uniformsjacka har jag dock, det är en smart investering för våren. Hoppas du får tag i allt, inklusive brännan och beach-håret :)Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *