Ni är underbara!


Kära Citycatbabes! Vill bara skriva och säga att ni verkligen är helt underbara och jag kan inte fatta vilken tur jag har som har fått så många härliga personer som läsare här på bloggen. Ni hjälper mig så mycket i min smärta genom att göra det så otroligt roligt att skriva bloggen och med era fina kommentarer. Ni får mig att skratta högt med era rolig inlägg och klippska kommentarer och att gråta glädje tårar när ni tröstar mig, känner med mig och peppar mig. TACK.
Alla som läser här verkar ha ett hjärta av guld, massor av humor och massor med empati och är dessutom riktiga fashionistas!(Citycatbabes helt enkelt) : )
Massor av kramar och citycatkisses till er!!!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *