Tvillingarna Jolie-Pitt!


Första gången man får se tvillingarna Nox och Viv i jätte barnfamiljen med Angelina Jolie och Brad Pitt i spetsen. De är verkligen dock söta. Viv ser ut som en liten sälunge och Nox som en mini-Brad med gubbkeps och allt. Allt dessa tvillingar kommer att ha på sig framöver kommer garanterat att bli populärt i barnklädesväg och inspirera designers som skapar barnkläder. Om ni vill spana in sötnosarna närmare kan ni kolla här! Gissa om de kommer att bli de mest mediabevakade tvillingarna någonsin, jag tycker nästan synd om dem redan.

First pics of the Jolie-Pitt twins!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. De är så söta 🙂 Men kolla in bebisarnas blickar alltså.. så fundersamma, som "vad håller de på med?".. Det är alltså såhär de upplever sin första tid i livet, i blixtarna från papparzzifotografernas kameror.. Vilken skruvad bild av Världen.

  2. Sarah: Ja verkligen, så konstigt det måste vara. Det måste ju hemskt nog forma dem annorlund än andra barn när de växer upp. Det är dubbelt det där, för jag ville ju gärna se hur de såg ut sötnosarna, men samtidigt tycker jag det är hemskt att de ska vara jagade av paparzzis hela uppväxten. Jag får lite dåligt samvete i efterhand nu när jag publicerat bilderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *