Utrensning i garderoben!

 Idag har nästan hela dagen gått åt till att göra en mega utrensning i garderoben och källaren där jag hade ännu mer kläder. Jag har gått igenom alla mina kläder och plockat ut allt som är för litet, för stort eller som jag har dubbla uppsättnignar av. Jag tycker det är synd att slänga vissa grejer, speciellt plagg som jag aldrig använt (hemskt att jag har plagg med lapparna kvar) eller som jag bara använt några gånger, så jag tänkte testa att sälja dem på Tradera. Jag delade upp kläderna i 2 högar, slänga eller sälja det var svårt, he,he. Slänga högen blev enorm, jag kan inte fatta att jag har sparat alla dessa för små kläder så länge. Men nu är det äntligen klart och nu ligger första omgången av sälja högen ute på Tradera. Man kan ju alltid hoppas att plaggen kommer någon annan till glädje. : )

Update: Här är läken till mina auktioner: http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1106179&listtype=0
eller så kan ni bara klicka här.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Haha, ett av alla dessa tjejproblem. Jag känner mycket väl igen mig! Kan du lägga upp länken till Tradera här så vi botanisera? Ha det gött! Kram

  2. Erika: Hej, igen, det var länge sedan jag hörde av dig, hoppas allt är bra med dig. Ja visst är det ett typsikt tjejproblem, he,he man sparar allt för att man tror att man ska komma i plaggen igen eller at de ska bli trendiga igen och så köper man ofta en massa grejer på rea som inte riktigt passar. Kul att du skrev en kommentar, har lagt upp länken under update. Ha de gött du med! Kram Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *