WHO’S YOUR COVER BOY?


Dags för lite manjoyment! : ) Killarna får bli först ut när omslagstävlingen drar igång igen för 2009.
Årets inleds inte med 50 Cent, David Beckham, Tom Crusie, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio och James Franco. Och de ska bli kritiskt granskade av era ögon, för åt citycatbabesen duger inte vem som helst! : ) Frågan är…vem är hetast på omslaget? Jag vet vem jag lägger min röst på, Beckham! Vem röstar du på?

Wote fot the hotest cover boy!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Leonardo! 🙂 Kanske lite tråkigt omslag egentligen men han är ändå snyggast ;p

    Brad Pitt borde verkligen ta bort den där mustaschen…

    Jag tycker inte Beckham är så snygg egentligen.. Inte riktigt min stil, men det är väl en smaksak 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *