Dagens Fashionista!

Molly Sims in 3.1 Phillip LimMolly Sims

Sims var sommarsöt i en vid, vit klänning från 3.1 Phillip Lim kombinerad med coola fransboots från Christian LouboutinFirst-anniversary party för Beverly Hills 3.1 Phillip Lim butik.

0

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

 1. (Flyttar upp ett inlägg som hänger ihop med min fråga ang hud-och skönhetsprodukter. Ifall du skulle missa det. 🙂
  "Hej igen!
  Tack för ditt svar och din utförliga lista av smink-och hudvårdsprodukter! Jag har provat Id:s produkter men tyvärr fungerade de inte så bra på mig och jag var inte nöjd med resultatet. Blir lite nyfiken på dina hudvårdsprodukter i märket Lakshmi, har du använt de länge och vet du om man kan få tag i dem i Stockholm där jag bor? 🙂
  Kul att höra att du trivs med Aussie, jag är nyfiken att prova den inpackningen men blir lite rädd när jag läser att den ska innehålla silikon. Jag har självlockigt hår, mkt frissigt och under en längre tid har jag tappat en hel del hår. Tror du jag vågar mig på att prova Aussies inpackning? Hur länge har du använt den?
  Kram Eva"

  0
 2. Att ha det gott: Jag med!!! 🙂

  Eva: Ursäkta att mitt svar har dröjt! Va synd att i.d.prdukterna inte funkade för dig men det är nog så att det är väldigt individuellt vad som passar vem. Jag köpte dem till mamma men hon fick inte samma resultat som mig. Jag köper mina Lakshmiprdukter från en skönhetssalong här i Göteborg, HQ. Lakshmi är baserade på Ayurveda så om du vet vilken hudtyp du är, Vata, Pitta eller Kafa så kan du beställa produkter för din hudtyp direkt. Annars skule jag nog rekommendera att gå till en salong första gången för att få råd om vilka prdukter som skulle passa dig bäst. På http://www.lakshmi.se/ kan du läsa massor om deras filosofi och produkter. Jag har haft Lakshmi i mer än 5 år nu och min hy har aldrig varit bättre, det tar lite tid innan man ser resultat eftersom det är helt naturliga produkter men sedan får man fantstiskt frisk och fin hy och det känns så härligt att bara lägga saker på huden som man lika gärna skulle kunna äta, inga kemiska produkter. På hemsidan finns också alla återförsäljare listade via stad. Jag hittade även denna återförsäljare på nätet: http://www.lyster.nu/page315.html

  Det där med hårvård är så svårt, det är så olika vad som fungerar för vilket hår. Jag har också självlockigt, otroligt frissigt hår. Om jag låter det självtorka är det fina lockar i 1 timma och sedan är det bara ett frissburr så jag lägger upp mitt hår på stora värmerullar och eftersom det är självlockigt så formar håret sig lätt efter spolarna. Jag tyckte att Aussie inpackningen var bra mot just frissigheten men jag vågar inte säga om du kommer att tycka den är lika bra. Jag kör den var annan gång jag tvättar håret. Jag använde Kerastase ett tag och deras prdukter tyckte jag var fantasitska men jag var tvugen att sluta eftersomd det blev för dyrt. Jag tycker att John Friedas frizz ease serum är riktigt bra mot frissigheten just, men det är ju en quick fix eftersom det inte är naturliga prdukter. Om du tappar mycket hår så skulle jag rekommendera ett kosttillskott från hälsokosten för hår, hud och naglar. Jag får tyvärr inte ta tillskott pga av sjukdomen jag har, men annars skulle jag defenitivt gjort det, då jag också tappar en hel del hår pga medicinerna jag tar. Lycka till i jakten på de perfekta hårprodukterna! Hade varit kul att höra vad du tycker om du testar något av det jag själv använder. Och så får du gärna tipsa mig om du hittar en toppen inpackning för självlockigt hår som du tycker funkar! Kram Ellie

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *