Äntligen! Shopoholic!Jag har läst alla Shopoholic böckerna och älskat dem, sugit i mig varenda ord och läst extra långsamt mot slutet för att jag inte ville att ännu en bok skulle vara slut.
När jag var färdig med Shopoholicserien läste jag varenda bok som Sophie Kinsella skrivit. Hon är en underbar författare, det är girly, det är kärlek, det är shopping och mode, det är lycka och sorg och spänning men framförallt massor av humor! Visst det är inga Dostojevskij direkt men det är BRA underhållning, perfekta semsterböcker att läsa på flyget till New York eller liggandes i solstolen i Grekland. Nu kommer filmen! Den heter Confessons of a Shopoholic och det är Isla Fisher som spelar huvudrollen som Rebecca Bloomwood. Patricia Fields som gjorde Sex and the City stylingen har även gjort stylingen i den här filmen. Måste ses snarast! Jag tror dock det blir svårt att få filmen så bra som böckerna, men man kan ju alltid hoppas! Trailern ser lite för tokrolig ut för min smak, men hoppas att inte hela filmen är sån. Kolla själva här så får ni även höra Patricia Fileds prata om kläderna! Om ni vill läsa böckerna, läs dem på engelska, de är roligast på orginalspråket, det gjorde jag!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jag har bara hunnit läsa första Shopaholic-boken (på svenska), gillade den verkligen! Ska ta mig tid och läsa de andra nångång också.. Har läst The Undomestic Goddess (eng.) av Sophie kinsella också 🙂

    Ska absolut se Confessions of a shopaholic när den kommer ut! 🙂

  2. Sarah: Åh va kul att du gillade den, visst är de härliga, riktiga feel-good böcker! The Undomestic Goddess var också bra tycker jag, även om Shopoholic serien är favoriten! 😀 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *