Botkier väskor hos Nelly!

Vixen Satchel SEK 6299, Botkier - NELLY.COMOm ni ska investera i en väska så kan jag verkligen rekommendera Botkier! Nu har Nelly fått in märkets väskor och bjuder på fri frakt hela veckan. De är sjukt dyra, det måste jag säga, men kvaliteten på skinnet och detaljerna är otrolig, för mig är min Botkier som ett konstverk som jag kan bära med mig över allt, varje dag, men eeh det är jag det och jag säger inte att det är normalt på något sätt. Väskor är konstverk som man kan använda itsället för att sätta dem på väggen som med tavlor. Så vill du ha en väska som håller i 10-30 år köp en Botkier här eller en Mulberry, men annars görs det så mycket snygga billiga väskor hos alla kedjor att det går lika bra att köpa där, speciellt om man vill hänga med i trender och byta väska ofta! Annars är det ett bra tips att vänta tills det blir rea, det gjorde jag! ; )

Du kanske också tycker om

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *