Dagens Fashionista!

Lauren ConradLauren Conrad i Castle Starr.
Söta Lauren Conrad firade Barbies 50 års jubileum i Malibu i en "ena axlen bar" topp från Castle Starr tillsammans med en draperad minikjol från Elizabeth & James. Till det blev det peep-toe Louboutins och en läcker liten Chanel väska. Snyggt!

Jag vet, det är fånigt, men jag som sett alla säsongerna av The Hills och hoppats hur länge som helst att Lauren och Heidi ska bli vänner igen kan inte låta bli att nästan få tårar i ögonen när jag ser den här trailern för The Hills. Kanske för att jag själv vet hur det är att förlora en bästa vän. 5:e säsongen kommer snart på MTV!

Du kanske också tycker om

1 kommentar

  1. Älskar hennes outfits. Alltid så snygga! Jag längtar också till den femte säsongen, verkar som om de kommer bli vänner tillslut. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *