Dagens…


Idag har jag jobbat, ni undrar kanske vad jag jobbar med just nu, jo jag har startat mitt eget företag som stylist och modellcoach och eftersom hälsan är som den är så satsar jag mest på modellcoachning just nu, även om stylist jobbet är en dröm så klart. Modeller kan boka mig för att träna posering inför en viss fotografering, få tips om hur det är att jobba som modell och vad de ska tänka på i det land som de ska åka till för att jobba, få råd och hjälp om hur de ska uppnå och hålla sina mått och maximera sin look, få hjälp med hur de ska styla och sminka sig själva inför castingar och go-sees m.m. För personer med modelldrömmar hjälper jag dem med hur man söker till en agentur och vad de kan göra för att lyckas med sina modelldrömmar. Jag gör detta tillsammans med en annan tjej som är makeupartist som lär modellerna hur de ska sminka sig, ta hand om sin hy osv. Det har gått rätt trögt att starta upp eftersom jag mår som jag gör, men det är meningen att det egna företaget ska hjälpa mig att kunna jobba med något som jag klarar av trots sjukdomen. Det svåra är att komma ut med reklam för sitt företag för allt kostar ju, men jag tycker verkligen att jag har väldigt mycket att lära ut, så jag tror på min affärsidé och det kan nog bli riktig bra med tiden tror jag. Vad hände med modellagenturen undrar ni kanske, det var ju därför jag startade företaget från början för att vara konsult åt en modellagentur för att det var enda sättet de kunde anställa mig. Det var där jag började coacha modeller och arbetade med att marknadsföra dem till utlandet. Jag arbetade där på prov i 6 månader och sedan ville de anställa mig som konsult. Tyvärr så lade modellagenturen ner precis när jag hade startat företaget, tur va? Eeeh nej, så sedan dess har jag ändrat om så att jag nu kan vara konsult och modellcoach åt alla som behöver det oavsett om de är med i en agentur eller inte. Så det jag gör när jag skriver att jag jobbar är alltså att jobba med mitt eget nystartade företag och coacha modeller. : ) Nu vet ni det! : ) Idag har jag inte hunnit så mycket mer än jobbet, varit på Posten och fixat lite grejer och ätit lunch. Missade ju Project Runway igår, någon som vet om det går i repris? Citycatkissess!!!
 Militärkavaj -Gina Tricot , vit topp –Topshop, jeans –Gina Tricot, gråa stövlar -Björn Borg, lila skinnväska -Botkier, cerist armband -Miu Miu, svart armband -Tokyo Jane, guldörhängen -Sweet Susie.

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Det låter härligt med ditt jobb, verkligen! 🙂

  Angående Project Runway verkar det gå att få tag i via nätet, kollar upp detaljer och meddelar!

 2. Nej fan! Jag missade också Project Runway igår!! Och jag som ALDRIG missar nåt som jag verkligen vill se.. Fan 🙁 Det har ju gått på onsdagar förut så det var nog därför..

  Men vad roligt det låter med ditt nya företag! Lycka till! Jag tror det kommer gå jättebra 😀

 3. HS: Va kul att du tycker det! Ska kolla på nätet.

  Sarah: Ja vet, precissamma för mig, hade för mig att det gick på onsdagar!! Tack för välönskningarna, det behövs! 😀 Kramar!!

  Tusen tack, ja det känns bra, hoppas det går bra med! 😉

  B: Jag hoppas det jätte mycket, kommer nog ta tid, men förhoppningsvis går det bra. Kramar!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *