Hello Citycatbabes!

 Bild Aftonbladet.
Hello Citycatbabes!
Sorry att det inte hann bli några inlägg igår, hade verkligen fullt upp hela dagen med att förbereda födelsedagsmiddagen som vi skulle ha igår kväll. Jag fyller år om 2 veckor och min sambo fyllde år för två veckor sedan så vi slog ihop det till en enda middag. Vi lagade räksnittar till förrätt och till huvudrätt blev det den här rätten från tv-kocken Leila som jag tycker är helt underbart god, testa, ni kommer inte att bli besvikna, dessutom är den jätte nyttig! Till efterrätt blev det desto onyttigare Daimglass med vaniljrån och färska hallon. Det blev jätte trevligt och vi kollade på Melodifestivalsfinalen tillsammans, tyckte det var riktigt kul att La Voix vann, även om jag också hejade på Agnes, Alcazar, Måns, Sarah Dawn Finer och ja de flesta var riktigt bra, he, he. Agnes var ju bara så otroligt söt och snygg i sin gulddräkt och vilken härlig röst den tjejen har! : ) Kan inte riktigt fatta att "Snäll, Snälla" blev 2:a, men, men, smaken är olika. : ) Tyckte ni att rätt låt vann?

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Avskyr La Voix. För mig är opera en utdöd konstform och att sedan blanda in pop i eländet blir bara för mycket.. Men det får stå för mig. Om det är det svenska folket vill ha i år så är det bara att accaptera det ;p Sarah Dawn Finer hade överlägset bästa låten och scenshowen och borde ha vunnit. Alcazar hade funkat bra också.

  2. Bumbi: Ja det var verkligen otroligt många bra bidrag i finalen i år, kul! 🙂

    Sarah: Aj då, ja så har jag kännt många gånger när bidrag vunnit som jag har avskytt. Fast jag tycker personligen att opera är så vackert och jag beundrar dem som kan sjunga så, men jag har ju också dansat balett i 16 år vilket har påverkat mig att tycka om det klassiska. Tycker det är kul att det går att förnya och modernisera en sådan gammal konstfrom som opera, men som sagt det får så för mig. 🙂 Håller med om att Sarah Dawn Finer hade ett underbart nummer, jag gillade hela Titanic grejen med vinden i håret och texten är så inspirerande, vill ha den i min ipod! Alcazar var riktigt schlager verkligen, alltid kul! :)Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *