Passform-vad är det?Jag vet att Prada är "gud" i modevärlden och att man inte bör kritisera Prada, ever!
Men allvarligt talat, ska inte världens bästa modeskapare kunna anpassa formen på plaggen perfekt till sina modeller? Förr i tiden gjorde man flera fitings där man nålade och sydde om kläderna så att de satt perfekt på varje modell inför visningarna. Att få ett plagg att sitta perfekt var en konst och ett kunnande som utmärkt de stora designerna. Kolla in passfromen på Pradas nya höstkollektion, jag tycker den är hemsk och enligt mig amatörmässig! Modellerna ser ut som lik, ja ursäkta mig, men de ser ut som skelett med håliga ögon, dött hår och med plagg som sitter som säckar på dem. Stövlar som är flera meter större än låren, urholkade urringningar och för lösa midjor. Jag vill då verkligen inte se ut så nästa höst och skulle absolut inte betala de astronmiska summorna ett Prada plagg kostar för att sporta lik/säck looken. Visst fanns det en hel del  snyggt också, men passformen kan jag bar inte tycka är bra! Jag förstår att det är en lek med proprtioner, men varför göra det så fult och illasittande? Prada säger att denna kollektion ska ge kvinnorna power, hmmm jag känner på mig att jag skulle bli utskrattad om jag travade ut i några av outfitsen här ovan och det är inte power.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Att ha det gott: Va skönt, då är det inte bara jag som tycker det ser fult och konstigt ut!

    Sarah: Nej eller hur, skumt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *