Turkost -nya trendfärgen!


Under den senaste veckan har färgen turkost plötsligt synts på var och var annan fashionista på röda mattan! Alexander Wang och Matthew Williamson är några av de designers som visat turkost inför våren och sommaren 2009! Modebloggarna är inte sena att hoppa på trenden och själv plockar jag med glädje fram alla turkosa plagg ur garderoben för jag älskar turkost! Speciellt på sommaren när man är lite brun! Igår shoppade jag ett linne i denna underbara färg som jag ska visa snart här på bloggen!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Efter den turkosa överdosen jag fick för några sommrar sen (hade MASSA turkosa plagg), känner jag mig äntligen redo att återigen ta mig an färgen ;p

  2. Petra: He, he, ja det blir nog turkos explosion i sommar, vår inredning går också i turkost i både kök och badrum, en underbar färg även i inredningen vill säga, jag tänker alltid på Greklands hav när jag ser turkost! Det gör mig glad! 🙂

    Sarah: Jag håller med dig precis, det var några somrar sedan när man bara ville ha turkost och sedan blev det overdose, men nu har det gått så pass lång tid att det känns jätte härligt att ha på sig igen! I inredningen har jag dock haft det ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *