Dagens Outfit!


Hello Citycatbabes! Hoppas att ni mår bra! Igår jobbade jag men glömde ju fota min kontorsoutfit. Hoppade i mysdressen innan jag han tänka efter, den är alldeles för lockande den där mysdressen. 🙂 Men här har ni dagens i alla fall. Igår såg jag SVT:s modeprogram om modeveckan i London, superbra, mer sånt SVT! Nästa gång handlar det om modeveckan i Milano, då blir det vårkläder från bla. Prada, missa inte det, kl 21.30 nästa måndag. Citycatkisses!!!


Grå kavaj –Zara
Skinnbyxor –Vila
Randig tröja –Zara
Ankelboots –Wedins
Armband –Marc by Marc Jacobs
Nitarmband –köpt i Grekland
Väska –Mulberry

 

1+

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. A StyleStory: Tusen tack! 🙂 Oj nej, det var nog jag som uttryckte mig lite fel, det skulle nog inte vara så uppskattat med skinnbyxor på kontoret, he, he. Jag menade att jag glömde fota outfiten jag hade på mig igår på kontoret så den fick ni tyvärr inte se. Idag jobbade jag inte så då kunde jag ha lite andra kläder. Just nu jobbar jag som forskningsassistent på kontor, tyvärr är det inte modetrender jag forskar om,he,he, det hade varit drömmen, men jag tycker jätte mycket om mitt jobb. Kram Ellie

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *