Dagens Outfit!


Hello citycatbabes! Har haft några rätt jobbiga dagar med en himla massa sjukhusbesök. Bläää, hatar det, men det är inte så mycket att välja på i min situation. Imorgon ska jag jobba igen och så kanske det till och med blir lite afterwork, skulle vara så mysigt, det var senast i våras, så det känns länge sedan, hoppas jag får mår tillbräckligt bra att klara av det. Idag var det närmare nollgradigt med iskall Göteborgsfuktig kyla så jag fick gosa in mig i många halsdukar och lager på lager. Citycatkisses!!!

Leopardhalsduk -Cubus
Leopardsjal -köpt i New York
Svart kofta -Zara
Tee -Junk Food
Nitskärp -vintage
Gråa jeans -Gina Tricot
Nitarmband -köpta i Grekland
Stort skinnarmband -köpt i Grekland
Klocka -Guess

0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *