Nicole on the Cover!


Nicole Richie pryder omslaget av People med sin nyföda son Sparrow. Så söt! Men jag funderar lite över namnet, sparven, till en kille, men det kanske bara är jag som inte är så openminded som jag borde vara. Jag bara tänker på att dem andra grabbarna som Mike och Danny kommer att reta Sparven i skolan. Och hur låter det när Sparven vill söka jobbet som manager på ett seriöst företag? Mitt namn är Sparven! Hmmm, men jag hoppas att jag har fel! 🙂 Troligtvis spelar det ingen roll att man heter Sparven när man kommer från en av världens rikaste och kändaste familjer och bor i LA! 🙂 Tänk om mina föräldrar hade döpt mig till Skatan, Nötskrikan, Stjärtmesen eller Hackspetten, nej, det hade inte alls varit kul faktiskt. 🙂

0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *