Cote D’Azur Day 3!


Dag 3, tisdag, började med en härlig frukost i solen på balkongen.


Min gula t-shirt från Juicy Couture är en favorit.


Sen gick vi för första gången ner till stranden i lyxiga Juan Les Pins.


Där var vattnet helt juvligt varmt, gnistrande klart och sanden finkornig och och helt vit. Sandkornen glittrade som guld i vattnet. Bikinin med guldigt leopardmönster kommer från HM.

Först tog vi bara två solstolar som såg bra ut men då kom en bister fransman springande och frågade om vi hade reserverat. Vi tänkte ju att det var som i Grekland, att man tar den solstol man vill ha och sen betalar man 7-8 euro för två när dem kommer förbi, Ha,ha inte här! Nästan alla solstolar var reserverade men vi fick två stycken till slut, inklämda mellan två svettiga rysskor med mycket hår under armarna och en italienare i vita minispeedos och stora guldkedjor. Priset? 400 kr!

Sen blev det våran specialpasta till middag hemma på balkongen. Min sambo tycker det är väldigt kul att ta korten så att jag ser extremt liten ut jämför med andra föremål i bilden, ha, ha, väldigt roligt!

Sen bytte jag om för kvällens äventyr i Juan Les Pins. Vi bodde på en höjd kan man säga mitt emellan Juan Les Pins och Antibes med gångavstånd till båda, men lite närmare till Juan Les Pins. Juan Les Pins är lyxområdet vid vattnet med lyxbutiker, trendigar barer, bling-bling och hålligång hela natten där det är sjukt mycket folk varje kväll. Antibes är mer mysigt med trånga gränder, restauranter och gamla hus, mycket folk där med men inte riktigt lika galet.

Här är gatan som vi bodde på. Den här kvällen hade jag svart klänning med spets från Asos, sandaler med gnistrande stenar från Zara, guldhlasband från Mawi och väska från Marc by Marc Jacobs köpt i New York.

Det var en superhärlig kväll. Vi tittade i lyxbutikerna, jag shoppade smycken och vi tittade på marknaden som gick längs med stranden.

Helt plötsligt började ett helt otroligt fyrverkeri från båtarna i havet som sköts upp tillsammans med klassisk musik. Det var så vackert och det höll på i säkert 20-30 minuter. Vågar inte ens tänka på hur många miljoner det kan ha kostat men det var fantastiskt!

Vi avslutade kvällen med drinkar på världens härligaste strandbar.


Me and My Älskling!

To be continued…

0

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Hej! Skulle kommenterat inlägget tidigare, men den länken fungerade inte. Den "silvriga ormen" var supersnygg, verkligen! 🙂 För övrigt ser det alldeles underbart ut på alla semesterbilder. Härligt!
    /Hans

    0
  2. Hej! Skulle kommenterat inlägget tidigare, men den länken fungerade inte. Den "silvriga ormen" var supersnygg, verkligen! 🙂 För övrigt ser det alldeles underbart ut på alla semesterbilder. Härligt!
    /Hans

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *