My View Right Now! Precis just nu sitter j…

dsc01603 (MMS)

My View Right Now! Precis just nu sitter jag längst ut på en pir med juvlig utsikt över Medelhavet o alla lyxig yatcher. Jag tog nyss en lång simmtur o nu läser jag Elle. Men i natt var det inte lika mysigt,det åskade o blixtrade precis hela natten,jag sov ingenting,för det var såna jäkla smällar att jag hoppade högt i sängen varje gång,jag var riktigt rädd faktiskt! Hemma drar dem ju över snabbt men här varade det i 7 timmar,så idag är jag skittrött. Men,jag klagar inte,solen o värmen ger mig energi igen. En konstig sak vi sett här nere är att många kvinnor i 40 års åldern o uppåt är sjukligt smala,ingen tvekan om att de lider av svåra ätstörningar,det ser fruktansvärt hemskt ut,ben smala som stickor,revben o höftben som sticker ut decimetrar framför magen o förtvinade muskler. Inte vältränade o naturligt smala,det finns inget naturligt över hur de ser ut. Det hemska är att det faktiskt verkar vara en trend här o de solar med glädje toppless eller visar upp sig i minimala bikinis. Pressen på att vara smal här bland de rika o berömda verkar ha gått över styr! Så igår beställde jag två extra crepes efter pastan bara för att vara på den säkra sidan! Och konstaterar att inget är så vackert som naturliga,mjuka kurvor. Hurra för kvinnan säger jag,precis som Marc Jacobs som skapat en höstkollektion för Louis Vuitton fylld med känningar som hyllar kvinnan och våra former! Smal,kurvig,rak eller rund, så länge det är naturligt är det vackert! Citycatkisses!

0

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

 1. Gillar du att shoppa? 🙂
  Då ska du besöka min blogg, har en massa rabattkoder som du kan använda på bland annat: Cocoo, Novaqueen och Cloey! 🙂
  Annars kan du läsa om mina kärleksbekymmer för dagen.
  KRAM

  0
 2. Matilda: Tusen tack, vilken underbar komplimang, jag blev så glad! :)Hoppas du kikar in här igen! Kramar från Ellie!

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *