Dagens Work-Outfit!

Hello Citycatbabes! Hoppas att ni hade en fin fredag! Kollade ni på Idol eller Nobelfesten? För mig blev det faktiskt Idolfinalen, men jag vet inte vad det var, jag kände inte jättestarkt för någon av kandidaterna så som jag brukar göra. Båda var superduktiga, men min favorit var Linnea. Jag ser verkligen fram emot att få höra en skiva med henne i stil med Duffy och Amy Winehouse. Men jag tycker både Minnah och Jay har fantastiska röster dem med! Det här hade jag på mig på jobbet igår. Eftersom det var fredag och jag skulle på afterwork efteråt ville jag vara lite extra fin så då fick dem röda skorna åka med. 🙂 Citycatkisses!

Vit skjorta –HM

Pennkjol med nitar –Mexx
Strumpyxor –Vogue
Röda skor –Scorett
Skinnväska –Mulberry
Halsband –Snö
Armband –Dyberg Kern

Du kanske också tycker om

14 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *