Dagens Outfit!


Hello Citycatbabes! I natt hade jag en sån där riktigt helvetesnatt när jag verkligen inte sov en enda minut, inte en endaste liten taskig minut, (på grund av el paino) gaaah, så om jag ser blek och trött ut vet ni varför. 😉 Men jag har släpat mig till jobbet ändå idag, kände för helsvart och varmt. I kväll ska jag trösta mig med en kopp varm vit choklad med vispgrädde, framför Room Service, Real Housewives och So You Think You Can Dance, det blir mysigt, dags att hoppa ur kontorskläderna och i Juicydressen! 🙂 Hoppas ni har haft en bra onsdag! Citycatkisses!


Tweedjacka med nitar –HM
Plisserad tunika –HM
Pärlhalsband/kedjehalsband –HM och Indiska.
Svarta stuprör –HPK Jeans
Skinnväska –Mulberry
Ankelboots –Wedins
Brett lackarmband –Marc by Marc Jacobs

0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Hoppas att du mår bättre. Det låter enormt starkt att palla sig upp till jobbet utan en minuts sömn. Krya på dig

    0
  2. Hoppas att du mår bättre. Det låter enormt starkt att palla sig upp till jobbet utan en minuts sömn. Krya på dig

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *