Dagens…

Dagens städoutfit. Idag har jag städat och, tvättat och städat och… städat i mjuka frottéshorts från Björn Borg och t-shirt från Juicy Couture. Fotlänk present från Thailand där lillebror var på semester. Nu börjar i alla fall listan på allt som måste fixas innan jag kan njuta av semestern bli allt kortare. Det mesta är fixat nu faktiskt, känns skönt. Papper sorterade, viktiga saker inhandlade, skåp städade, sommarklänningarna framplockade, tvätten tvättad och alla sommarplagg strukna, tånaglarna målade, benen brun-utan-solade, håret klippt och slingat, ja, snaaart kan jag känna att jag får vara ledig och bara vara. Lite samtal kvar att ringa i morgon, lämna en grej och så tidningarna till återvinning så är jag klar (inte riktigt men resten får faktiskt vänta tills efter semestern). 🙂 Nu fattas bara lite välbehövlig hälsa också. 🙂 Och en solig helg, please, please? Hoppas att ni har en fin dag! Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

8 kommentarer

 1. Härligt att du fått så mycket fixat :)Hur länge har du semester? Jag har med tvättat,städat o handlat idag.Ska boka tid hos frissan snart med,jag var där i början av maj sist.Fin städoutfit 🙂 Kramis

  0
 2. Härligt att du fått så mycket fixat :)Hur länge har du semester? Jag har med tvättat,städat o handlat idag.Ska boka tid hos frissan snart med,jag var där i början av maj sist.Fin städoutfit 🙂 Kramis

  0
 3. Hej, sorry att det tog så lång tid att svara, hade inte tillgång till kommenterafunktionen. Va skönt att du också har fått fixat lite, jag har semester till 22 augusti så det är ju fem veckor, så skönt! Just nu är jag på landet men nu när jag äntligen kommit hit är det svinkallt och blåsigt. Tog med mig sju bikinis men har inte kunnat bara en enda gång. Typiskt! 🙂 Hoppas du haft en fin helg! Kram!

  0
 4. Hej, sorry att det tog så lång tid att svara, hade inte tillgång till kommenterafunktionen. Va skönt att du också har fått fixat lite, jag har semester till 22 augusti så det är ju fem veckor, så skönt! Just nu är jag på landet men nu när jag äntligen kommit hit är det svinkallt och blåsigt. Tog med mig sju bikinis men har inte kunnat bara en enda gång. Typiskt! 🙂 Hoppas du haft en fin helg! Kram!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *