Dagens Outfit!


Hello Citycatbabes! Såg jag ut i går kväll. Jag och min vän Z, hade världens mysigaste minifest, tittade på bröllopet, åt god middag och avslutade kvällen med att se Twilight för 4:e gången, hi,hi och äta muffins med vit choklad och glass med färska blåbär. Hoppas att ni också hade en bra lördag! Citycatkisses!!!


Vit spetsklänning –Asos
Väska –Marc by Marc Jacobs
Armband –Miu Miu och Friis Company
Fotlänk i guld –present från lillebror
Röda satinpumps –Scorett

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Kära dotter så vackert! Den klänningen kan man ju nästan ha till ett bröllop. Kanske en dag får jag gå på ditt!!

    0
  2. Catharina i London: Hej, va kul att du har hittat hit ända från London och tusen tack vad gullig du är!

    Maggie: Tack mamma, va snäll du är! Ja det hoppas jag med, då får du följa med och prova ut brudklänningen! 😉 Kram!

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *