Dagens Outfit a la Kontor!


Hello Citycatbabes! Bilderna blev jättesuddiga och varma i tonen idag, jag vet inte vad kameran fick för sig, efter jag tog dagens outfit så fotade jag ju klänningen och då blev bilderna som vanligt igen, skumt det där, min kamera bestämmer själv när den vill ta bra bilder eller inte. Om ni undrar vad det är för svart lurvigt i förgrunden så är det min katt som putsar upp pälsen för att hon trodde att hon också skulle fotas. 🙂 Det här hade jag på mig på jobbet idag i alla fall! Efter halva dagen började jag må dåligt, så när jag kom hem la jag mig i ett varmt bad som lindrar lite, och det hjälpte verkligen för stunden med HM paketet, fick nya energi när allt var så fint, he,he, eftersom jag blev så glad, knäppt men sant. Det går ju inte att sluta shoppa när glädjen gör att man glömmer bort allt jobbigt och all smärta för en liten stund. Drömde mig bort till en solig strandpromenad i Grekland, gyllenbrun hy, korallfärgat läppstift, solglasögon och mina nya klänning från Garden Collection, hi, hi, det är fasiken farligt alltså, shoppingberoendet menar jag. 😉 På tal om Medelhavet så ska jag kolla på Drömmen om Italien nu! Hoppas ni har haft en bra onsdag! Citycatkisses!!!

Kavaj med vassa axlar -Zara
Mönstrad tee -Ed Hardy
Svarta kostymbyxor -Zara
Skinnväska -Mulberry
Väsksmycke -Dior
Ankelboots -Wedins
Örhängen -Snö

0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *