Dagens Outfit!


Hello Citycatbabes! Idag har jag varit på banken och jag lyckades så klart bli försenad och fick springa med helt fel skor, genom halva stan för att med andan i halsen sladda in på kontoret precis på pricken i tid, för att få reda på att de nu hade besökslokalerna någon heeelt annan stans, så då fick jag springa vidare och stressa ännu mer, tillbaka till andra sidan, gaaah, vad stressigt! Men tillslut kom jag fram och mötet gick bra och sen har jag fixat lite ärenden på stan. Det blev en liten avstickare till Zara också för att kika efter ett par kostymbyxor nu när jag fått reda på att jag får vara kvar på jobbet ett tag till. Bild kommer strax! 🙂 Hoppas ni har haft en bra dag! Citycatkisses!

Sidenblus –French Connection
Pencilkjol med nitar –Mexx
Äpplehalsband av jade –KJL
Skinnväska –Mulberry/Bayswater
Panterring – Asos

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Jenni: Tusen tack!!! Vad glad jag blev! 🙂

    Jessica: Jag jobbar deltid som biträdande forskare på Göteborgs Universitet och jag trivs så oerhört bra med det! Hoppas jag får fortsätta!

    0
  2. Jenni: Tusen tack!!! Vad glad jag blev! 🙂

    Jessica: Jag jobbar deltid som biträdande forskare på Göteborgs Universitet och jag trivs så oerhört bra med det! Hoppas jag får fortsätta!

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *