Dagens Outfit a la Kontor!

Hello Citycatbabes! Så här såg jag ut på jobbet idag! Idag fick jag reda på att jag får stanna året ut på mitt jobb så jag blev så glad och så fick jag äntligen ett rum igen och det blev ett jättebra rum med fin utsikt, så det kändes så himla gött. I övrigt hade jag en sån där dag då bara all teknik är emot en. Jag börjar nästan tro att jag har något magnetiskt fält i mig som slår ut teknisk utrustning. En av mina datorer började brinna och slog ut alla proppar och hela våningens datorer, eeh, inte så bra. Men som tur var fanns en övergiven dator i det nya rummet som jag kunde ta istället. 🙂 Efter jobbet gick jag hela vägen hem i mina Easytones som jag tog med mig till jobbet, skönt att fixa träningen på det sättet. Nu ska jag laga lite middag och sen blir det Idol. Hoppas ni har haft en bra måndag! Citycatkisses!

Kavaj -Zara
Egendesignad skjorta -Tailorstore.se
Svarta byxor -HM
Ankelboots -Vagabond
Väska -Mulberry
Klocka Juicy Couture
Örhängen -Snö
Armband –Christyle by Christine

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. Grattis till jobbet. Jag har aldrig hört om någon som lyckats få en dator att brinna tidigare hihi. Nåväl, en bra icebreaker historia blir det. Jag måste fråga, är det din katt som sitter på byrån på bilden. Hon ser inte verklig ut riktigt. Som en Halloweenkatt lite grand. Men annars är hon mkt söt.

  0
 2. Grattis till jobbet. Jag har aldrig hört om någon som lyckats få en dator att brinna tidigare hihi. Nåväl, en bra icebreaker historia blir det. Jag måste fråga, är det din katt som sitter på byrån på bilden. Hon ser inte verklig ut riktigt. Som en Halloweenkatt lite grand. Men annars är hon mkt söt.

  0
 3. Ohh vad roligt att du får stanna, grattis 🙂 Tänkte fråga om dina easytones, är du nöjd med dem? Funderar själv på att slå till och ha dem att jobba i jobbar i butik) men är lite osäker på om de är bekväma att ha en hel arbetsdag.

  0
 4. Ohh vad roligt att du får stanna, grattis 🙂 Tänkte fråga om dina easytones, är du nöjd med dem? Funderar själv på att slå till och ha dem att jobba i jobbar i butik) men är lite osäker på om de är bekväma att ha en hel arbetsdag.

  0
 5. Vivi: Hi, hi nej precis, det är nog inte så vanligt att datorer fattar eld. 🙂 Ja visst är det min katt, min älskade lilla pälsboll, hon är otroligt söt, det ser man inte riktigt här. Jag håller med om att hon ser lite overklig/Halloweenkatt ut på bilden med dem lysande ögonen. 🙂 (Det blir ju så av blixten). Det är Molly som är förlaga till den svarta Citycaten som dyker upp i varje inlägg. Jag är helt katttokig. 🙂 Kram!

  Nathalie: Tack!!! 😀 Jag är otroligt glad över det, så skönt. Det var ju en riktigt grym idé! Jag har själv jobbat i butik i många år och man går och står så sjukt mycket under en arbetsdag. (Där jag jobbade fick vi bara sitta ner 20 min på lunchen, aldrig annars) så man kan ju få rätt ont i kroppen och ryggen mot slutet av dagen. Easytone skorna är jättebra att gå i, jättebra svikt och mjuka och sköna. Men, det känns lite att dem tränar vaderna och rumpan extra, så efter en hel arbetsdag kanske man blir lite tröttare i vaderna än med andra träningsskor´. Å andra sidan så kommer du ju att bli sjukt vältränad och få världens snyggaste rumpa att visa upp till beach 2011. 🙂 Och dem är ju tusen gånger bättre att gå i än ballerinas, aneklboots och stövlar! Go for it tycker jag. Men fråga om råd i butiken också om dem tror att det blir för jobbigt att ha dem en hel arbetsdag. Lycka till! Kram!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *