Balkongsäsong!

Äntligen har vi kunnat inreda den inglasade balkongen för sommaren, nu har vi i flera månader ett extra rum och det är så härligt när man bor i en lägenhet mitt i city.

Min underbara älskling lyxade till det och köpte två helt fantastiska rottingfåtöljer med mjuka vita kuddar i från Svenska Hem. Det känns som jag sitter i en säng ha, ha eller på en kungatron, dem är helt underbara och dessutom helt eco-friendly! 🙂

Vi har hängt upp gardinerna, lagt ut mattorna och satt ut våra lyktor, kuddar, vattenpipan och lampor och bord och nu är det bara ett citronträd och lite färgsprakande blommor som fattas! Vi vill ha lite marockansk/tusen och en natt/Medlehavs feeling. 🙂 Min älskling kom hem med den här vackra tulpanbuketten till mig igår när jag var så sjuk, så fina!
I fredagskväll när jag mådde bättre invigde vi balkongen för i år med att äta tapas, så mysigt!
Idag blev våran katt överlycklig över att balkongen var färdig, hon älskar den! Här ligger hon och njuter på den fina handknutna mattan min sambo köpte i Indien.
Och hon älskar också att sola, ha,ha på rygg helt utsträckt, det är bara solglsögonen som fattas, ha,ha. Min älskade lilla pälsboll!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Ylva: Åh tack, vad kul att du gillar vår balkonginredning och vad glad jag blir att du tycker om lilla Molly! 😀 Hon spinner tack!

    Maggie: Ja, ha, ha hon ser så rolig ut när hon solar på det viset! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *