Dagens…

TGIF Citycatbabes! Så gött att det är fredag, kände för att använda en av alla mina klänningar. Jag måste verkligen börja använda mina klänningar mer till vardags för några fester går jag ju aldrig på. Strumpyxorna från Asos köpte jag i höstas men har inte fått användning för dem, så nu kör jag dem i dag, en helt vanlig fredagkväll! Tycker dem är lite roliga med den extra randen av svart som är på ena benet, roligare än ett par vanliga svarta i alla fall. 🙂 Ni ska snart få se närbild på mina fina fjäderörhängen också. Dem beställde jag för presentkortet som jag fick i julklapp av fina Christine hos Christyle by Christine! Nu ska vi äta tapas, färskt bröd att doppa i olivolja med lite salt, kronärtskockor, parmaskinka, oliver, bailika, mozarella, bresaola m.m. Det ska bli så gott! Önskar er en riktigt härlig fredagskväll! Citycatkisses!


Klänning -Asos

Fjäderörhängen –Christyle by Christine
Strumpyxor -Asos
Kilklackar i mocka -Kurt Geiger
Silverarmband -82
Svart stenarmband -Snö
Dödskallering -köpt i Frankrike

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Du är superfin!Coola örhängen 🙂 Maten lät jättegod,hoppas ni fick en mysig fredag!Kramar

  2. Du är superfin!Coola örhängen 🙂 Maten lät jättegod,hoppas ni fick en mysig fredag!Kramar

  3. Rebecka: Tusen tack!! Ja det fick vi som tur var innan jag blev dålig igen. Hoppas att du har haft en härlig helg!! Många kramar!!

  4. Rebecka: Tusen tack!! Ja det fick vi som tur var innan jag blev dålig igen. Hoppas att du har haft en härlig helg!! Många kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *