Dagens Party-Outfit!

Påskafton!

Ja som ni vet så tog jag en massa bilder på påskafton men glömde sen kameran hos mamma så därför kommer inte påskaftonsoutfiten upp för än idag, men bättre sent än aldrig? 🙂 Det var längesen jag hade tillfälle att klä upp mig och efter att ha gått omkring sjuk och eländig i mysbyxor i flera veckor så kände jag mig ganska fin när jag väl gjort mig i ordning. Jag försökte verkligen mitt bästa och tyckte att jag hade lyckats radera sjukdomsspåren ganska bra men nej, inte alls, som alla så snällt påpekade under middagen. Alla utom min lillebror som snyggt kippade in ett men jag tycker du är fin i alla fall, sekunden innan jag började gråta vid middagsbordet och räddade hela situationen. Vissa tyckte att jag såg så eländig ut att de till och med påpekade det igen dagen efter. Okej, jag förstår att det syns att jag har varit och fortfarande är sjuk, men hur ser jag då ut när jag inte har sminkat mig? Inte har fixat håret? Inte har fina kläder? Hjälp!!!  Jag menar det är klart att jag ser det själv, utan smink ser jag förjävlig ut, men jag såg det faktiskt inte när jag hade gjort mig i ordning. Det gjorde tydligen alla andra. Det är lika jobbigt att höra, men du ser ju inte ett alls sjuk ut, när man är hos läkaren som det är att höra att man ser jättesjuk ut när man är på fest. Ja, ja inget jag kan göra något åt tyvärr, övervägde botox för en stund i söndagskväll, men det känns lite tidigt, får bara hoppas att jag inte ser ut så här för alltid, utan att jag börjar se friskare ut om jag blir friskare någon gång! Tur att bilderna är tagna på långt håll! 😉 Nästa släktmiddag ska jag göra det enkelt för mig och bara anlända med en påse över huvudet! 😉


Klänningen är av återvunnet material och ingår i HM:s miljövänliga conscious collection!


Gul volangklänning –HM (denna säsong 199 kr).
Skor -Zara
Ormskinnsväska –Kenneth Jay Lane
Fjäderörhängen –Christyle by Christine
Armband -Snö
Ormring –Kenneth Jay Lane


SNAKE ATTACK!
Jag har blivit en riktig ormtjusare! Både väskan och ringen kommer från Kenneth Jay Lane. Väskan köpte jag i New York och ringen har jag fyndat nu på rean hos Asos! Nagellacket kommer från Isadora och färgen heter Hot Coral.


Underbar påskbuffé som mamma hade gjort! Spana in det fina flätade hembakade brödet!

Du kanske också tycker om

10 kommentarer

 1. Tappar hakan av att läsa det här… Jag håller med din lillebror! Du ser flawless ut som alltid, jag har svårt att tänka mig något annat för du är ju URSNYGG! 🙂 Så otroligt fin i den gula klänningen, vilket kap! Bamsekram

 2. Tappar hakan av att läsa det här… Jag håller med din lillebror! Du ser flawless ut som alltid, jag har svårt att tänka mig något annat för du är ju URSNYGG! 🙂 Så otroligt fin i den gula klänningen, vilket kap! Bamsekram

 3. Vad ledsamt att höra sådant när man klätt upp sig! Du ser så fin ut på bilderna, riktigt festfin! Och oavsett hur man ser ut så är det verkligen okänsligt att påpeka det extra, det mår man ju inte direkt bättre av att få höra.

  Känner också igen mig i det där med att få kommentarer om att "du ser ju hur pigg ut som helst" när man varit hos läkaren och mår uselt, jag vet att de menar väl men det hjälper liksom inte när man verkligen inte mår bra och behöver förståelse för att man inte orkar och inte klarar av vardagen just då- att få höra att man "ser så frisk ut" gör ju att man nästan känner sig som en fejkare:-(

  Tack förresten för jättebra tips angående resan (det var jag som skrev om att jag ska ut och resa om en månad!), ska verkligen ta till mig dem och hoppas att det är okej om jag kanske kommer med fler frågor när det närmar sig avresa..?:) Får ju passa på när man hittat nån med erfarenhet. Jag undrar hur din sambo underlättar för dig när ni reser, är det några tips som jag kan ge min sambo kanske? Tror inte riktigt att han förstår hur stort det känns att ge sig iväg just nu… Kramkram

 4. Vad ledsamt att höra sådant när man klätt upp sig! Du ser så fin ut på bilderna, riktigt festfin! Och oavsett hur man ser ut så är det verkligen okänsligt att påpeka det extra, det mår man ju inte direkt bättre av att få höra.

  Känner också igen mig i det där med att få kommentarer om att "du ser ju hur pigg ut som helst" när man varit hos läkaren och mår uselt, jag vet att de menar väl men det hjälper liksom inte när man verkligen inte mår bra och behöver förståelse för att man inte orkar och inte klarar av vardagen just då- att få höra att man "ser så frisk ut" gör ju att man nästan känner sig som en fejkare:-(

  Tack förresten för jättebra tips angående resan (det var jag som skrev om att jag ska ut och resa om en månad!), ska verkligen ta till mig dem och hoppas att det är okej om jag kanske kommer med fler frågor när det närmar sig avresa..?:) Får ju passa på när man hittat nån med erfarenhet. Jag undrar hur din sambo underlättar för dig när ni reser, är det några tips som jag kan ge min sambo kanske? Tror inte riktigt att han förstår hur stort det känns att ge sig iväg just nu… Kramkram

 5. Du är supervacker, tro aldrig något annat! 🙂 Ledsamt att få såna kommentarer, jag är övertygad om att det fanns avundsjuka inblandat, för jag vet då ingen som är så piffig och vacker som du som samtidigt lider av en allvarlig sjukdom! Riktigt trist att behöva stå ut med såna skitkommentarer rent ut sagt. Kom ihåg att du aldrig är ivägen eller be om ursäkt för någonting bara för att du är sjuk, och att inte umgås med människor som sprider negativ energi! Det gäller även släktingar. Du har ju tillräckligt med jobbigt som det är om du förstår vad jag menar, du behöver dessutom inte en massa gnäll från omgivningen. Anyways: du är supervacker och verkar jättetrevlig på alla sätt, låt ingen trycka ner dig 🙂

 6. Du är supervacker, tro aldrig något annat! 🙂 Ledsamt att få såna kommentarer, jag är övertygad om att det fanns avundsjuka inblandat, för jag vet då ingen som är så piffig och vacker som du som samtidigt lider av en allvarlig sjukdom! Riktigt trist att behöva stå ut med såna skitkommentarer rent ut sagt. Kom ihåg att du aldrig är ivägen eller be om ursäkt för någonting bara för att du är sjuk, och att inte umgås med människor som sprider negativ energi! Det gäller även släktingar. Du har ju tillräckligt med jobbigt som det är om du förstår vad jag menar, du behöver dessutom inte en massa gnäll från omgivningen. Anyways: du är supervacker och verkar jättetrevlig på alla sätt, låt ingen trycka ner dig 🙂

 7. Michaela: Tusen tack, vad du är underbar, vad glad jag blev, nu känns det lite bättre! Många kramar!

  Tanja: Ja det är konstigt att när man gjort sig fin så tycker folk att att man ser jättesjuk ut och när man inte gjort sig i fin och är hos läkaren så tycker de att man ser jättefrisk ut. Båda sakerna är kränkande på sitt sätt. Det är överhuvudtaget konstigt att alla ska ha en åsikt om utseendet som om det låg till grund för att avgöra om man är sjuk eller inte. Jag vet precis hur det känns och hur du menar! Vad bra att det var några tips som kunde hjälpa till! Självklart, det är bara att fråga om det dyker upp något! Min sambo underlättar enormt mycket för mig att resa och det han gör då är att vara väldigt lugn, förstående och empatisk. Så om din sambo är det i vanliga fall så kommer han garanterat att vara det på resan också. Det viktigaste han gör är att hel tiden säga: vad som än händer så hjälper jag dig alltid, med allt. Och nu efter så här lång tid tillsammans vet jag att jag verkligen kan lita på det och att han alltid gör det. Men jag behöver höra det typ 1000 ggr innan varje resa ändå, 🙂 för att tanken ska bli till en känsla som finns där hela tiden. När man är under stark stress eller press som man är när man är sjuk så tar det längre tid att ta till sig saker. Sen brukar vi köra med "no stress" att vad som än händer så ska vi inte bli stressade eftersom det alltid förvärrar mina symtom. Jag blir väldigt lätt stressad men då brukar han säga kom ihåg att det är no stress så lugnar jag ner mig lite. Ett tips är att inte drabbas av hysterin att man måste se precis allting på resmålet! När vi åkte till NYC stressade jag upp oss båda genom att hela tiden tänka att det var enda gången i livet jag skulle få komma till NYC och därför måste jag hinna se så mcyekt som möjligt. Men jag blev ju helt förälskad i staden och vi åkte dit igen året därpå ha,ha. Så försök inte hinna allt och se allt,njut av atmosfären och att få rå om varandra istället. Vi har ju hela livet på oss att resa tillbaka igen om det är något vi absolut måste se som vi missade första gången. Det är väldigt svårt att förstå hur det känns att resa när man är sjuk och det har nog tagit lång tid för min sambo att förstå riktigt hur jobbigt och uppstressande det är, men han är så otroligt empatisk att han försöker att sätta sig in i hur det känns för mig som tur är. Han har också ett enormt stort tålamod med tex att jag måste gå på toa precis hela tiden och med att han måste upprepa saker tio gånger för att riktigt nå fram till mig. Sen har vi självklart också våra problem med att han orkar göra mycket mer och också vara mycket mer social än mig när vi reser eftersom han är frisk och superstark på alla sätt och vis. Något jag själv har lärt mig och fortfarande får jobba på när vi reser är att inte förvänta mig att han ska kunna läsa mina tankar och att det inte räcker att "hinta" att jag inte orkar eller klarar av någonting, jag måste säga det rakt ut och tydligt. En klassisk sak som vi tjejer gör om vi tex är törstiga är att fråga honom om han är törstig, istället för att säga rakt ut att nu behvöer jag dricka någonting. Så rak kommunikation är ett annat tips, det hjälper er båda. Prata med din sambo och säg att du behöver veta och höra att han kommer att hjälpa dig vad som än händer för att du ska kunna våga göra den här resan och för att den ska bli så bra som du hoppas. Jag är säker på att han kommer att förstå och vilja göra det när han vet att det är det du behöver! Kram från Ellie

  Karin: Tack snälla goa du!! Ja jag känner nog jämnt att jag måste be om ursäkt för att jag är sjuk, hela tiden och nu kändes det som att jag borde be om ursäkt för hur jag såg ut pga av sjukdomen också. Jag kan nu i efterhand tänka mig att de mest ville bekräfta och visa att de förstod att jag är väldigt dålig, det var bara väldigt fel tillfälle och sätt att göra det. Jag har varit med om det så ofta i andra sammanhang på tjejmiddagar, skolfester och på jobbluncher att alla tjejer bara öser ur sig allt dåligt de kan komma på om hur jag ser ut och beter mig, så därför är jag nog extra känslig för att få uppleva det från min familj också. Jag har verkligen råkat ut för mycket människor som sprider dålig energi genom hel livet men när det gäller familjen så tror och hoppas jag att de inte menade så illa som det lät. Tack för alla uppmuntrande och peppande ord, du är fantastisk! kram!

 8. Jag har aldrig sett att du ser sjuk ut under dessa år på bloggen,oavsett om du sminkar dig eller inte.Tycker det är otrligt dålig stil av de på festen och utrycka sig så klantigt och taskigt!Jag tycker du är vacker och duktig som kämpar på med jobb och blogg och allt.Det kan inte vara lätt.Massa kramar till dig du fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *