Dagens Work-Outfit!

Ullkappa – Zara
Orange tröja -Björn Borg
Svarta jeans -HPK
Ankelboots -Vagabond
Väska -Mulberry


Hello Citycatbabes! Så här såg jag ut på jobbet idag. Längtar efter starka färger nu känner jag, vårens färgglada catwalkmode har verkligen inspirerat mig så idag rotade jag fram en lysande orange tröja ur garderoben. Tycker det är fint att kombinera de färgglada plaggen med varandra men det är också fint att kombinera dem med svala färger som svart och kamel. På jobbet slängde jag min svarta kavaj från Zara över tröjan för att få en lite mer dressad look. Glasögonen är från Prada men det vet ni ju redan eftersom ni hjälpte mig välja ut dem 😉 klockan är från Juicy Couture och armbandet är det nya från Snö! Det sägs att det ska bli lite finare väder till helgen, hoppas, hoppas, för även fast det finns solglimtar idag så är det sån storm att man får försöka hänga fast sig i lykstolparna för att inte råka blåsa iväg! (Nästan i alla fall). 🙂 Hoppas ni har en bra dag! Citycatkisses!

Jag matchar min orangea tröja med ett läppstifit i samma färg från YSL som heter Extreme Coral. Den svarta stora ringen är köpt i Rom i Italien. Naglarna är målade med ett lack från IsaDora som heter Muddy Water. (Kopia på Chanels lack Particuliere).

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Åh vilken SJUKT SNYGG outfit! Underbar kombination med orange och beige, väldigt effektfullt 🙂

    Jag har känt mig vårdeppig och trött denna veckan (hur det nu är möjligt, finns ju inga anledningar, men min kropp verkar säga sitt för tillfället trots att allt man vill är att ha ork.) Att trilla in här gör humöret bättre som alltid, massa energi! Tack för all glädje och inspiration , önskar dig och favoritbloggen en toppenfredag 🙂

  2. Åh vilken SJUKT SNYGG outfit! Underbar kombination med orange och beige, väldigt effektfullt 🙂

    Jag har känt mig vårdeppig och trött denna veckan (hur det nu är möjligt, finns ju inga anledningar, men min kropp verkar säga sitt för tillfället trots att allt man vill är att ha ork.) Att trilla in här gör humöret bättre som alltid, massa energi! Tack för all glädje och inspiration , önskar dig och favoritbloggen en toppenfredag 🙂

  3. Michaela: Åh tusen tack!!! Vad kul att du gillade outfiten och färgkombinationen!! 😀 Tycker inte alls det låter konstigt att du känner dig deppig och trött, det är ju precis nu som vi gjort slut på d-vitaminet vi lagrade förra sommaren och d-vitaminreserven i kroppen är ju helt tom. Det tar ju flera veckor i sol varje dag innan man hunnit fylla upp den reserven igen, så man kan ju tro att man ska bli gladare nu när vårsolen börjar titta fram, men det räcker liksom inte. Jag känner precis som du! Ta hand om dig i helgen, vila och göra sånt som gör dig glad! Åh vad glad jag blev att du tycker bloggen ger dig energi och piggar upp! Nu hjälpte du mig ur vårdeppet, tack snälla! Önskar dig också en riktigt härlig fredagskväll och helg! Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *