Dagens Work-Outfit!

Hallå där Citycatbabes! Fotade min outfit med photoboth idag eftersom jag inte hade kameran, men nu kom mamma precis och lämnade kameran, så efter idag kan jag ta vanliga outfitbilder igen, yey! 🙂 Kände för att kombinera grönt och blått idag, har blivit inspirerad av allt det färgglada modet i vår! Ja så här såg jag ut på jobbet idag i alla fall. Det är fortfarande jättevarmt och härligt i Göteborg så nu måste jag snart packa upp mina sommarkläder, de flesta ligger fortfarande i källaren ju! Handlade lite färsk lax och potatis och sockerärtor på vägen hem från jobbet så det ska vi laga nu och äta på balkongen, det blir mysigt, och så plockade jag upp nya numret av Sofis Mode så kanske hinner jag kolla igenom det också. Har så mycket annat jag borde göra, men är helt slut efter jobbdagen. Hoppas att ni har fått en bra start på veckan! Citycatkisses!


Grön tunika -HM
Turkost halsband -köpt i Grekland
Ring med turkos -köpt i Italien
Klocka -Juicy Couture
Hade även jeans från Guess på mig.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *