Dagens Work-Outfit!

Hello Citycatbabes! Idag har jag inte på mig något speciellt, bara en vanlig jobboutfit men jag slänger upp den ändå för jag är själv en sån som letar vardagsinspiration i andras outfits. 🙂 Vaknade upp till ett mulet och regngrått Göteborg så jag tog på mig lite mer än vad som behövdes visade det sig när det var dags att åka hem från jobbet och vädret hade bytt till sol och värme igen. Men vad härligt att det blev fint väder, hoppas hela valborgshelgen blir så. Igår packade jag ner alla mina vinterkläder, herregud det blev 10 stora ICA-papperspåsar som ska ner i flyttlådor i källaren. 🙂 Och idag eller i morgon hoppas jag att jag orkar plocka upp sommarkläderna, så roligt det ska bli att få in lite mer färg, blommor och spets i garderoben! 🙂 Men just nu är det sängläge med värmekudde som gäller, hade en sån där jobbig hemresa som jag kanske har berättat om förut, min sjukdom, (Painful Bladder Syndrome) gör ibland att jag måste ha en toalett var 3:e minut och det gör så ont att det svartnar för ögonen om jag inte kan gå då. Så ska man gå 1 kilometer till spårvagnshållplatsen och sen åka skakig spårvagn hela vägen hem är det sjukt jobbigt. Varje steg jag tar gör ont och jag får stanna och vika mig dubbel hela tiden för att knipa igen och skakningarna på spårvagnen gör så ont att jag får värmesvallsvågor, yrsel och skumma vita fläckar som dansar framför ögonen, folk måste inte tro att jag är klok alltså, ha,ha! Men vad ska man göra. Nästa gång får jag ta en taxi, det är bara det att taxi hem kostar exakt lika mycket som jag har tjänat under dagen, surt, så då har man jobbat en hel dag i onödan kan man säga. Men nästa gång ska jag faktiskt ta taxi! Tur att jag hade mina Easytones i väskan så jag kunde gå mjukare i dem än i stövlarna i alla fall. 🙂 Hoppas att ni har haft en fin dag och att solen lyser där ni är!! Citycatkisses!
Grå kavaj -Zara
Vit skjorta -HM
Gråa jeans -KappAhl
Skinnväska -Mulberry
Grå stövlar -Björn Borg
Örhängen -Snö
Armband -82
Ring -Kenneth Jay Lane

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Trots smärta levererar du ändå kanon mode:) Super snygga jeans! Är det säsongens? Tillhör nog en utrotningshotad art, för jag gillar ju inte högsommarn, pga min migrän. Men visst är det mysigt nu när solen & värmen tittar hit till Sverige. Kram

  2. Trots smärta levererar du ändå kanon mode:) Super snygga jeans! Är det säsongens? Tillhör nog en utrotningshotad art, för jag gillar ju inte högsommarn, pga min migrän. Men visst är det mysigt nu när solen & värmen tittar hit till Sverige. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *