HM Conscious Collection!

Åh jag längtar till 14 april när HM Conscious Collection släpps! Jag blir så glad att HM har gjort sin största vårkollektion av återvunnet och miljövänligt material, härligt! Och hela kollektionen är jättevacker! Allt går i vitt och puder a la Chloé med brodyr och spets a la Dolce & Gabbana Spring 2011. Jag hoppas lägga vantarna på dem virkade shortsen för 249 kr (tänk så söta över bikinin på stranden), den virkade västen för 99 kr och den vita kavajen för 399 kr och så någon av dem söta topparna eller klänningarna kanske, älskar ju brodyr och spets!
Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vill inte göra dig ledsen men shortsen har dom börjat sälja i affären för flera veckor sen, men fanns några stycken kvar i nordstan när jag kollade idag

  2. Vill inte göra dig ledsen men shortsen har dom börjat sälja i affären för flera veckor sen, men fanns några stycken kvar i nordstan när jag kollade idag

  3. Aj då vad typsikt, men tack för tipset! Kommer nog inte kunna ta mig in till Nordstan i helgen dock eftersom jag mår så dåligt, så får hoppas på att få tag i dem ändå senare! Kram!

  4. Aj då vad typsikt, men tack för tipset! Kommer nog inte kunna ta mig in till Nordstan i helgen dock eftersom jag mår så dåligt, så får hoppas på att få tag i dem ändå senare! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *