Right Now…

Just nu… sitter jag vid datorn och har precis kommit på att jag glömde fota dagens outfit, men det gör inget för den var rätt kontors-tråkig idag ändå! Hade en sån där morgon när bara allt gick fel, hittade inte strumpbyxorna, medicinen jag behövde var slut, skärpet till klänningen var plötsligt borta och jag rev ut alla plagg i var enda byrålåda tills allt var i högar på golvet utan att hitta det och så ont, ont, ont så klart men efter lite avstressnings-coachning från min sambo lyckades jag komma iväg till jobbet i alla fall och har klarat av den här dagen, skönt. Slängde av mig jobbkläderna så fort jag kom innanför dörren och drog på mig Juciy–mysbyxorna och linnet från Victorias Secret som är så mjuk och skönt. På tal om kläder så gick jag upp mitt i natten (när jag ändå vaknade) och kollade om HM släppt Conscious Collection på sidan än, då var väl klockan 3 någonting men det hade de inte. Sen gick jag upp klockan 7 och då var mycket redan slutsålt, de virkade shortsen fanns inte över huvud taget, vilket ju inte är särskilt förvånande med tanke på att dem redan sålts i butikerna i flera veckor. Det är konstigt att HM gör så tycker jag, varför kan dem aldrig hålla sig till de datum som är bestämda? Fick i alla fall tag på den vita kavajen och det virkade linnet som jag så gärna ville ha, så det ska bli roligt att få hem! Fick ni tag i det ni ville ha på HM idag?


Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vad synd att shortsen inte fanns med på nätet! Hoppas du hittar dem på annat sätt. Jag var uppe vid 6 för att inte missa spektaklet denna gång o prickade nog in ganska rätt 🙂 Den måste ha startats igång någon gång där på morgonkvisten för allt fanns, i alla storlekar. Beställde dock bara ett par vita byxor, ska bli spännande att se hur dem sitter på! Hoppas du får en fin och lite lugnare kväll, det är du värd! Kram 🙂

  2. Vad synd att shortsen inte fanns med på nätet! Hoppas du hittar dem på annat sätt. Jag var uppe vid 6 för att inte missa spektaklet denna gång o prickade nog in ganska rätt 🙂 Den måste ha startats igång någon gång där på morgonkvisten för allt fanns, i alla storlekar. Beställde dock bara ett par vita byxor, ska bli spännande att se hur dem sitter på! Hoppas du får en fin och lite lugnare kväll, det är du värd! Kram 🙂

  3. Michaela: Tusen tack, ja jag fick en lugn kväll när jag spanade in gamla avsnitt av Gossip Girl, det var välbehövligt. Hoppas att du mår bra! Vad kul att du köpte dem vita byxorna, dem ser så snygga ut på bilden, hoppas att dem motsvarar förväntningarna. Tänk så snygga till sommarens alla färgglada toppar, eller helvitt som är så trendigt i vår! Kram!

  4. Michaela: Tusen tack, ja jag fick en lugn kväll när jag spanade in gamla avsnitt av Gossip Girl, det var välbehövligt. Hoppas att du mår bra! Vad kul att du köpte dem vita byxorna, dem ser så snygga ut på bilden, hoppas att dem motsvarar förväntningarna. Tänk så snygga till sommarens alla färgglada toppar, eller helvitt som är så trendigt i vår! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *